Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2019 09:27 - 2 ПОСОЛСТВА ВТРЕЩЕНИ ОТ БЕЗУМИЕТО, ИЗВЪРШЕНО В УГОДА НА КОРПУЛЕНТНИЯ, КОЙТО СЛАГА РЪКА И ВЪРХУ „ВОЕННА ИНФОРМАЦИЯ“!
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 348 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

СГОТВИХА ДВАМА БРИГАДНИ ГЕНЕРАЛИ С ПОРЕДНАТА МЕРЗКА ПОРЪЧКА КЪМ ДАНС!

Някак вяло, да не кажем, лайняно вяло, „топ“ медиите неглижират ГРАНДИОЗНИЯ СКАНДАЛ, който за ПОРЕДЕН ПЪТ измайстори в тенджерата готварската българска спец.служба ДАНС. Къде по-важно за журналята е, че джип влязъл на плажа, нали?!

А в момента тече огромен скандал! Който вече е втрещил 2 посолства у нас, иначе и двете уж „врази“, но и двете – смаяни от наглата поръчка, която изпълнява ДАНС в сие с прокуратурата, за да бъде овладяна още една институция от Корпулентния, която досега не е успял да овладее.

„Военноокръжна прокуратура – София ръководи досъдебно производство за престъпления по служба, извършени от висши офицери в Служба „Военна информация“ (СВИ) в Министерство на отбраната (МО). Разследването е стартирало след извършена проверка от ДАНС и сигнали, изпратени от ръководството на ДАНС до главния прокурор.

Събрани са доказателства за това, че в периода 01.04.2016 г. – 01.05.2019 г. са били издадени 504 разрешения за достъп до информация, класифицирана като държавна тайна с ниво на класификация „Секретно“ и „Строго секретно“ в нарушение на Закона за защита на класифицираната информация.“

Пак прочетете!

504 разрешения!!! Не 5, не, 15, а 504!!!

В световното военно разузнаване вероятно няма такъв прецедент – по белия свят, ако и 1 такова разрешение се даде по недопустим начин, това ще взриви всякоя „бяла“ държава!

У нас обаче, корифеите на дансаджийската готварска промишленост, „заковали“, че ПЕТСТОТИН И ЧЕТИРИ разрешения за достъп до класифицирана информация били дадени по неправомерен начин.

Ако в България имаше мислеща журналистика, а не тъпи, слугински дръжки на микрофони, само този изнесен „факт“, щеще да ги смути и да започнат да ровят!

В българската кочина обаче, със свински медии, по-важно е, че Боко „оправя“ футбола с амфетаминов дъх, ама и на туй не им мирише, даже, въпреки че ще се задушат от миризмата.

И сега чете нататък!:

„Разрешенията за достъп до класифицирана информация с ниво „Секретно“ и „Строго секретно“ били издадени от служител по сигурността на информацията в Служба „Военна информация“-МО, а не от компетентния орган – ръководителят на тази служба.

В периода 01.04.2016 г. – 21.05.2018г. Директор на Служба „Военна информация“ е бил о.р. бригаден генерал Светослав Димитров, а в периода 22.05.2018 г. – 01.05.2019 г. директор на службата е бригаден генерал Пламен Ангелов. И двамата директори на службата за сигурност н за военното разузнаване по ръководство, организиране и контролиране на дейностите по защита на класифицираната информация и са допуснали служителите по сигурността на информацията в СВИ да издават разрешения за достъп за нива на класификация, които нямали право да издават, тъй като е изключително правомощие на директора на Служба „Военна информация“ – МО.

На 30.05.2019 г. под ръководството на ВОП –София бившият директор на СВИ Димитров и настоящият директор на службата Ангелов са привлечени като обвиняеми за извършени престъпления по служба – чл. 387 ал.1 от Наказателния кодекс и са им взети мерки за неотклонение „Подписка“.

С думи прости – вместо шефът, подписал … зам-шефът.

Така, че те туй е „незаконността“ на издадените 504 разрешения за достъп до класифицирана информация. И то, казваме „незаконността“, въпреки че случаят води към мерзката с алюзия по смачкването и сготвянето на зам-шефа на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев, за което бе използвана ПАК готварската служба ДАНС с безумни, съшити с идиотска плюнка „справки“. Веднага след това Бюрото бе съсипано и овладяно от Хунтата, която ни управлява, в лицето на Шиши – Боко – Цацаров.

Същата игра се играе и сега!

Пак с главен готвач ДАНС!

Елиминират се двама бригадни генерали, за да бъде овладяна и тази институция, свързана с военното разузнаване, от Корпулентния, тъй като само нея си няма дотука.

Удобно няма как да бъдат дадени отговори за това безумие, защото Хунтата ще се оправдава, че не може да дава информация, защото става дума за „държавна тайна“.

Мерзавски ще бъдат смачкани двама бригадни генерали с идиотските манджи на поръчковата ДАНС, а „Военна информация“ вече влиза в Шишкавите ръчички, защото нали се сещате КОЙ задава поръчките на ДАНС? Този, който я държи за топките с ратаите си там!

Две мощни посолства у нас вече са изразили втрещяването си от това, което се случва.

И сега -черешката на тортата дансаджийска!

Главният прокурор Сотир Цацаров ТРИ ДНИ Е БИЛ В БЕЛГРАД! Сететете се защо – и защо точно сега, покрай скандала с изявлението сръбския външен министър.

Връща се Цацаров от Белград и хоп! – гилотинират двамата генерали, за да поднесат на тепсия „Военна информация“ на Корпулентния.

Това не е държава, а кочина, управлявана от мафия.

Afera.bg




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3656017
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18539
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930